Zelfgemaakt handwerk verkopen op Dawanda.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Open je eigen dawanda-winkel in 2 minuten

In iedere breister (of andere handwerkster) komt het wel eens op om zelfgemaakte spullen te verkopen. Omdat je nu eenmaal graag sjaals en sokken breit en de hele familie inmiddels wel is voorzien. Of omdat je graag wat extra wilt verdienen. Handwerk verkopen in een webwinkel ligt dan voor de hand. Het starten van een webwinkel kan tegenwoordig in een paar muisklikken, maar dan begint het werk pas. Hoe zorg je dat mensen jou webwinkel weten te vinden? En heb je wel genoeg om te verkopen? Je begint geen webwinkel voor 2 paar sokken. Dawanda biedt uitkomst.

Dawanda is een zeer professionele website waar je je eigen spullen aan kan bieden. De website is gericht op mensen die graag unieke, handgemaakte, items kopen in plaats van massaproductie. De website heeft miljoenen bezoekers. En jij kan er jouw handwerk verkopen! Het is super simpel. Je meldt je aan en je kan meteen producten aan gaan bieden.

Wat je kan aanbieden is niet beperkt tot zelfgemaakte producten. Je kan er ook patronen of DIY-pakketjes verkopen. Maar let op, je kan er dus ook allerlei DIY-pakketjes en hobbymaterialen kopen. Het aanbod is behoorlijk groot. Voor je het weet heb je er weer een hobby bij. Ik vind zelf alleen het kijken op de website al verslavend. Ik krijg er weer zo veel ideeën van. Ik ben fan van Dawanda, niet alleen voor handwerk verkopen, maar ook voor de nodige inspiratie. Neem er eens een kijkje!