Voor volgende winter?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

De geschiedenis van een vest

gratis breipatroon vest

Het is alweer een paar weken geleden dat ik iets nieuws op deze site heb gezet. Dat komt omdat ik al mijn breitijd op dit moment besteed aan een vest voor mezelf, dit prachtige vest links. De foto is een link naar de website waar het gratis breipatroon van dit vest te vinden is. 

Dit vest heeft voor mij al een hele geschiedenis. Twee jaar geleden heb ik dit patroon uitgezocht, garen gekocht en ben ik begonnen met het breien van de achterkant. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik niet goed had gelezen en was vergeten om te minderen. Toen heb ik alles uitgehaald en heb ik het weggelegd.

Een jaar later, de winter erna, heb ik het weer opgepakt. Ik was toen zwanger. De achterkant is met al dat kabel- en vlechtwerk best een tijdrovend klusje en tegen de tijd dat ik de achterkant af had was ik het kabelen een beetje zat. En ik realiseerde me dat als ik het vest die winter al af zou krijgen, dat ik het dan niet meer zou passen.

Een paar weken geleden heb ik het maar weer eens opgepakt. De mouwen zijn lekker recht-toe-recht-aan, dus die waren redelijk snel klaar. Nu ben ik aan het rechter voorpand begonnen. Zou ik dit vest volgende winter eindelijk kunnen dragen?