Boerderijdieren breien: Kopen of niet?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Een zoektocht naar een specifiek boekje over boerderijdieren breien

Een weekje geleden heb ik het boekje ‘Gebreide boerderijdieren’ van Sarah Keen van de bibliotheek geleend. In dit boekje staan 15 patronen van verschillende boerderijdieren en de meesten vind ik heel erg leuk. Nou zie ik mezelf niet in de komende 3-6 weken meerdere knuffels breien, ik heb ook nog een baan en een gezin waar ik tijd aan wil besteden, dus leek het me een goed idee om dit boekje dan maar te kopen. Dat doe ik vaker, een handwerkboekje eerst van de bieb lenen om te kijken of het de moeite waard is om te kopen.

boerderijdieren breienHelaas is het boek in mijn favoriete on-line shop niet meer verkrijgbaar. En google leert me dat dat ook voor alle andere webshops geldt waarin dit boek te vinden is. Maar op bol.com vind ik wel een goed alternatief, de boekbox ‘Boerderijdieren breien‘. Aan de voorkant van de box te zien staan hier precies dezelfde patronen in als in het boek waar ik naar op zoek was. De koe, het varken en de kip met kuikens zijn precies hetzelfde. Maar in dit boekje staan maar 8 patronen, terwijl er in die andere 15 staan. Welke 8 zijn het dan? De dieren op de voorkant vond ik sowieso erg leuk, maar ik wilde ook graag de ezel maken. Zou die erin staan? En dat deze boekbox ‘Boerderijdieren breien’ er nu is geeft me weinig hoop dat het oorspronkelijke boekje nog uitgegeven gaat worden. Misschien toch maar wat patronen kopiëren?

Ik vind ook deze boekbox er wel heel erg leuk uitzien en het materiaal voor het varkentje zit er al bij. Ik wil dit setje toch wel graag hebben, maar het hoeft niet direct. Dit is wel iets om nog even te onthouden, zodat ik over een paar maanden tenminste iets kan noemen wanneer mijn familie vraagt wat ik voor mijn verjaardag wil hebben. Gelukkig heeft mijn favoriete webshop ook de mogelijkheid om boeken op een verlanglijstje te plaatsen. Dan weet ik over een paar maanden nog steeds dat ik graag het boekje ‘Boerderijdieren breien’ zou willen hebben. Wanneer ik er een heb gebreid zal ik zeker een fotootje plaatsen.